Bitcoins volatilitet hjalp Ethereum med å nå en ny all-time high: rapport

Prisen på Ethereums eter har nådd en ny heltidshøyde over $ 1430, delvis takket være den nylige volatiliteten som ble sett i bitcoins pris, som flyttet fra $ 11.000 til en ny høyde nær $ 42.000, før den stupte til $ 30.500 og gjenopprettet til $ 37.000.

Flaggskipets kryptokurros voksende volatilitet, som ifølge CryptoCompares Bitcoin Volatility Index (BVIN) er opp 51% hittil antas å ha drevet investorer til alternative kryptovalutaer, som hjalp den største altcoin, eter, til å slå en ny høyde.

Ifølge Bloomberg har kryptovalutaentusiaster blitt oppmuntret av den komparative roen som ble sett i Crypto Bank pris nylig, som de siste dagene har handlet rundt 36 000 dollar for å jage fart.

Vijay Ayyar, leder for forretningsutvikling ved kryptobørs Luno, ble sitert på å si:

Bitcoin har vært i en rekkevidde de siste ukene, noe som gir tid for kapital til å rotere [til andre kryptoassets].

Bitcoins bruk som sikring mot risiko som inflasjon, den økende adopsjonen av selskaper og økende interesse for markedet har hjulpet kryptokurrencyens prisstigning. Analytikere ved JPMorgan har sagt at $ 40 000-markeringen er nøkkelen for BTC, og rapporterer risikoen for ytterligere fall, med mindre kryptoen snart overgår dette merket.

Som rapportert, mener analytikere at BTCs neste trekk kan gjøre eller bryte sin bull run , basert på Fibonacci retracement nivåer, som er horisontale linjer som indikerer hvor støtte og motstand sannsynligvis vil forekomme.

Når det gjelder ETH, kommer den nye all-time high når kryptovalutas skaleringsløsning, Ethereum 2.0, gjør fremgang

Det desentraliserte finansområdet (DeFi) har også sett at den totale verdien låst overgår 25 milliarder dollar, med protokoller som Maker, Aave, Compound, Uniswap, Curve Finance og SushiSwap som har godt over $ 2 milliarder låst i seg.

På toppen av det har eter som er låst i Ethereum 2.0-stakingskontrakten, effektivt blitt fjernet fra sirkulasjon til nettverkets oppgradering av bevis på innsatsen lanseres. Over 3 milliarder dollar verdt av kryptovalutaen er nå låst i den og tjener eiernes interesse.

Alex Krüger, en populær økonom og handelsmann, har avslørt at de neste nivåene å se etter Ethereum . Disse inkluderer $ 1.500, $ 1.600, $ 1.920 og $ 2.000 markene. Nivåene, sa han, er Fibonacci-utvidelse, opsjonskurs og runde tall.