0 Comments

Mike McGlone, en senior handelsstrateg i Bloomberg, har avslørt at han mener at bitcoin flytter tilbake til sin heltidshøyde nær $ 20.000, er bare starten på en pris som vil se at kryptokurrencyens markedsverdi blir $ 1 billion.

I følge en tweet McGlone publisert på et tidspunkt der BTC

I følge en tweet McGlone publisert på et tidspunkt der BTC har vært jevn over 16 000 dollar, er 20 000 dollar en første hindring når den beveger seg mot 1 billion dollar i markedsverdi, med kryptovalutaen som nå er i «et tidlig prisoppdagelsesstadium. ”

Det medfølgende diagrammet beskrev en markedsverdi på 1 billion dollar som den „neste store motstanden“ for BTC. McGlone bemerket at „mainstream-adopsjon øker“, sannsynligvis med henvisning til forskjellige spill på BTC plassert av børsnoterte selskaper som MicroStrategy, som kjøpte $ 425 millioner dollar av kryptovalutaen, og Square, som kjøpte $ 50 millioner.

McGlone kan også ha påpekt at mainstream-adopsjonen øker på grunn av PayPal og den nye tjenesten som lar brukere kjøpe, selge og holde kryptoassets direkte på plattformen. PayPals nye tjeneste er foreløpig tilgjengelig for brukere i USA, men forventes å lanseres i „utvalgte internasjonale markeder“ i 1. halvår 2021.

Seniorblomberganalytikeren, det er verdt å merke seg, er kjent for å lage bullish prisforutsigelse for BTC. Som rapportert, tidligere denne måneden spådde McGlone at BTC ville bryte sin forrige rekordhøye nær $ 20.000 i ledelse til et parabolsk rally neste år.

Det er verdt å merke seg at andre analytikere også har bullish på bitcoin

Det er verdt å merke seg at andre analytikere også har bullish på bitcoin, i en tid med usikkerhet i markedene som har sett at noen analytikere hevder at verdien av den amerikanske dollaren kan falle med 20% neste år. Mens nyheter fra Pfizer og Moderna om vaksiner mot COVID-19-pandemien førte til aksjemarkedsoppgang og så gullprisfallet, har BTC fortsatt å gå opp.

#Bitcoin har koblet seg fra gull. Mens det gule metallet har falt etter Moderna-vaksine nyheter, fortsetter digital Gold (Bitcoin) å bevege seg høyere.

Thomas Fitzpatrick, en toppsjef i den amerikanske baserte finansgiganten Citibank, har publisert en rapport som hevder at prisen på bitcoin kan overstige $ 300 000 innen desember 2021, og trekker på likheter mellom BTC og 1970-tallets gullmarked.