Altcoins Led Sell-off Intensifies som Bitcoin sletter alle månedlige gevinster

Kryptomarkedet tok enda et skritt lavere for andre dag på rad, med bitcoin (BTC) falt for under 11 000 USD for første gang siden slutten av juli.

Ved pikseltid (15:12 UTC) handler BTC til 10 818 USD og er nede med nesten 5% på en dag og en uke. Prisen falt også med 2% på en måned, men den er fortsatt opp med 4% på et år

Samtidig er andre mynter fra topp 10 nede med 4% -11%. I mellomtiden er tron (TRX) på nippet til å komme inn igjen på topp 10-klubben etter å ha samlet 70% om en uke. Bitcoin Up er opp med nesten 10% i dag, og handler til USD 0,0387.

Ethereum (ETH) falt med nesten 7%, til USD 413, og reduserte den ukentlige gevinsten til nesten 6%.

I mellomtiden, blant de 10 beste DeFi-tokens, er bare yearn.finance (YFI) oppe i dag og hopper med 12% etter at den lanserte YETH-hvelvet i går. Andre store DeFi-tokens er nede med 4% -12%.

Den totale markedsverdien falt med nesten 4%, til USD 357 milliarder, mens BTC-dominansen, eller prosentandelen av den totale markedsverdien, er nesten uendret på en dag og over 56%

„Etter et nytt mislykket forsøk på å bryte løs fra USD 12.000-nivået, begynner bitcoin å miste litt fart,“ sa Edward Moya, senior markedsanalytiker i Oanda , til Bloomberg etter korreksjonen i går. I følge ham, mens en sterk dollar har en tendens til å lukke appetitten på kryptovalutaen, og det er tegn på at populariteten falmer blant detaljistinvestorer, hvis greenbacken myker over 5%, kan det være katalysatoren for å hjelpe BTC med å bryte denne terskelen igjen, hvis dens grunnleggende forhold er forbedre.

„Selvfølgelig er det store nivået som alle ser på 10 000 dollar. Da vi brøt oss over det nivået i slutten av juli, var det med så stor styrke at vi aldri fikk testet det som støtte. Vel, dette kan bare være vår sjanse, „Mati Greenspan, grunnlegger av quantumeconomics.io , sa i sitt nyhetsbrev i dag.

Som rapportert i dag solgte Bitcoin gruvearbeidere også BTC 844 på en dag, eller 63% flere mynter enn de genererte i samme periode.
___